Business

4 van de beste Instagram-foto-apps

De populariteit van Instagram is enorm gestegen doordat de camera’s in smartphones beter zijn geworden in het maken van foto’s en video’s. Geweldige foto’s of video’s kunnen helpen om interesse in je bedrijf te wekken en mensen naar je toe te trekken. Maar de standaardfoto’s en -video’s die je met je Instagram-account maakt, zijn misschien niet voldoende om de aandacht van je publiek te trekken.

Bij Instagram draait het, Vinyadmedia Sociaal Netwerk meer dan bij andere sociale netwerken, allemaal om de prachtige beelden. Verbeter je spel door je foto’s echt te laten opvallen met deze 4 Instagram-foto-apps.

1. Lay-out

Lay-out is een eenvoudige Instagram-foto-app waarmee je snel en gemakkelijk collages kunt maken. Dus als je een groep foto’s hebt die het werk op zichzelf niet echt doen, kun je met deze app er snel een geweldige collage van maken. Het is ook een heel handige app als je een nieuwe collectie producten hebt die allemaal tegelijkertijd worden uitgebracht. Met deze coole app kun je ze moeiteloos allemaal uitlichten in één goed gemaakte collage.

2. Boemerang

Korte video’s werken goed op Instagram, maar als je geen video wilt gebruiken, dan is Boomerang een geweldige optie. Deze Instagram-foto-app legt snel gebeurtenissen vast en transformeert ze in een video die je kunt delen met je Instagram-volgers. Het maakt 10 foto’s in een snelle reeks en verandert ze vervolgens automatisch in een minivideo.

3. Veegbaar

Soms wil je een foto maken van een grote groep mensen of producten, dus heb je een panoramische opname nodig om er zeker van te zijn dat de foto alles of iedereen bevat die je wilt laten zien. Maar panoramische foto’s zijn moeilijk te maken met Instagram. Swipeable lost dat probleem in een mum van tijd op. Het is een Instagram-foto-app die het maken van panoramische foto’s een stuk eenvoudiger maakt.

4. Bijschrift

Een van de beste manieren om klanten op Instagram aan je te binden, is door een gedenkwaardig bijschrift bij je foto te schrijven. Maar een goed bijschrift bedenken is makkelijker gezegd dan gedaan! Dat is waar Captiona om de hoek komt kijken. Met deze app kun je een trefwoord typen en het zal een reeks bekende kreten, populaire citaten en andere woorden en zinsdelen samenstellen die je in je bijschrift kunt gebruiken.

Onthoud dat goede foto’s niet per ongeluk ontstaan. Gebruik de natuur boven technologie en besteed wat tijd aan het kijken naar je onderwerp, je omgeving, belichting en al het andere dat gebeurt voordat je begint weg te klikken. Dit kan een wereld van verschil maken in de kwaliteit van de foto’s die je op Instagram plaatst.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.