Business

Verwarmde motorkleding – niet alleen voor motorrijders

Verwarmde motorkleding is niet alleen voor motorrijders. Of het nu gaat om paardrijden, winterjagen, sneeuwscooteren, snowboarden, varen of buitensporten, verwarmde motorkleding kan comfort en plezier aan uw activiteiten toevoegen en zowel de tijd als het plezier van recreatie bij koud weer verlengen. Motorrijders kennen al vele jaren de voordelen van verwarmde uitrusting. Vooruitgang in technologie, materialen en ontwerp hebben de productie mogelijk gemaakt van verwarmde motorkleding die niet alleen meer voor motorrijders is, maar veelzijdig genoeg is voor gebruik in veel situaties waarin de elementen de overhand hebben – zelfs als het gewoon je koude hol is.

Door technologische Verwarmde bodywarmer vooruitgang zijn er steeds meer manieren om de kou buiten te houden. Verwarmde kleding is er nu in vele vormen — handschoenen en handschoenvoeringen, sokken en laarzenvoeringen, broeken en broekvoeringen, jassen en jasvoeringen, sjaals, verwarmde handvatten en verwarmde vesten.

Het verwarmde vest is al jaren een van de meest populaire artikelen van verwarmde motorkleding. Het verwarmde vest verwarmt je kern, waardoor de rest van het lichaam warmer blijft. Met de introductie van lichtgewicht, flexibele stoffen en de vooruitgang in elektrische circuits, kunt u rekenen op veilige, winddichte, waterdichte, lichtgewicht, rekbare kledingstukken zonder het nadeel van hotspots. Een van de voordelen van het dragen van een verwarmd vest onder een motorjas (of skiparka) is het wegvallen van kledinglagen en de extra bewegingsvrijheid die dit mogelijk maakt. Een warmer lichaam en meer flexibiliteit dragen bij aan een veiligere rijervaring (of skiën of sneeuwscooteren of jagen).

Verwarmde kleding kan worden gevoed door een oplaadbare batterij, meestal 7,4 volt, of door de motor van de fiets, 12 volt. De verschillende fabrikanten bieden lijnen van compatibele accupacks, kabels, aansluitingen en adapters aan. En veel hiervan zijn uitwisselbaar met de verschillende merken verwarmde kleding die verkrijgbaar zijn. Alle verwarmde motorkleding werkt met een temperatuurregelmodule. Een van de bekendste apparaten voor temperatuurregeling is de Heat-Troller, die werkt met de meeste kledingmerken. Bovendien zijn er veel kabelconfiguraties die het gebruik van één stuk verwarmde kleding — of meerdere verbonden kledingstukken — mogelijk maken voor totaal lichaamscomfort. Sommige dealers bieden een compleet pakket aan voor één prijs.

Naarmate de technologie voor verwarmde kleding vorderde, zijn er meer fabrikanten online gekomen met verwarmde uitrusting. Dit heeft gediend om het beschikbare assortiment verwarmde uitrusting te verbeteren en uit te breiden, terwijl de prijs betaalbaar bleef. Voor het grootste deel is verwarmde motorkleding geprijsd tussen $ 60 voor een paar verwarmde sokken tot $ 300 voor een verwarmd jack met ingebouwde warmteregelaar. Gezien de voordelen van verwarmde kleding – warmte, comfort, verlengd rijseizoen, veiligheid – is verwarmde motorkleding absoluut een koopje. Als je nog steeds verwarmde kleding moet verkopen, kun je voor ongeveer $ 150 – $ 200 een zeer veelzijdig verwarmd motorvest van topkwaliteit kopen. Kijk hoe dit je leven verbetert — en ga van daaruit verder.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.